Wie zijn we?


Ger en Wouter hebben samen de allereerste versie van MijnEigenPlan opgezet omdat er in hun directe omgeving behoefte was aan dagelijkse ondersteuning op het gebied van structuur. Ger heeft kinderen met ASS. Studiegenoot én goede vriend Wouter schoot te hulp. Samen ontwikkelden ze de eerste versie van de app.

Door de jaren heen is MijnEigenPlan verder ontwikkeld en uitgebouwd op basis van de feedback van gebruikers en onze eigen visie en missie. Mensen met een beperking, familieleden en begeleiders weten tenslotte het beste wat er nodig is voor meer eigen regie en zelfredzaamheid.

Wij krijgen bijna dagelijks enthousiaste reacties en feedback van mensen die met MijnEigenPlan werken. Dit motiveert ons enorm!

Ons team werkt iedere dag vol passie aan het ontwikkelen van slimme websites en apps, die het dagelijks leven van mensen met een beperking een stukje verbeteren. Samen streven wij naar een zelfredzaam leven voor iedereen.

Missie

Samen zorgen voor meer zelfredzaamheid

Visie

Samen met onze gebruikers streven wij naar een leven waarin iedereen mee kan doen en zichzelf kan redden.

Daarom werken wij dagelijks vol passie aan het bouwen van slimme websites en apps, die het dagelijks leven van mensen met een beperking een stukje verbeteren. Aan technologie die zorgt voor meer eigen regie!

Alles wat wij ontwikkelen, maken wij voor en met onze gebruikers. We vinden het belangrijk dat jij onze producten gemakkelijk kunt gebruiken en dat ze zorgen voor meer zelfredzaamheid. Daarom bouwen wij producten die passen bij de manier waarop onze gebruikers graag communiceren (picto’s, foto’s en uitgesproken tekst) en die familieleden, begeleiders en cliënten eenvoudig kunnen vullen.

Dit doen wij vanuit drie belangrijke organisatiewaarden:

We denken graag in mogelijkheden!

We zoeken samen met onze gebruikers iedere dag naar nieuwe manieren om de zelfredzaamheid verder te vergroten. Door in een open gesprek op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag komen we samen tot innovatieve oplossingen en nieuwe samenwerkingen.

Elke dag beter!

Dagelijks krijgen we feedback van gebruikers waardoor we onze hulpmiddelen kunnen verbeteren. Grote innovatie? Dan gaan we actief met gebruikers in gesprek om te zorgen dat de verbetering ook echt aansluit bij de praktijk! Onze producten stimuleren de ontwikkeling van zelfredzaamheid. Door de juiste prikkels, het beloningssysteem en doelstellingen worden gebruikers uitgedaagd om iedere dag te groeien. Onze hulpmiddelen stimuleren vooruitgang en stimuleren ook om stil te staan bij successen en feestjes te vieren!

Jij bent onze partner!

Partners bel je terug zodra je kunt, altijd! Partners neem je serieus en behandel je met respect. Onze samenwerking is niet voor één maand, maar voor de langere termijn. We ontwikkelen onze producten en ons partnerschap graag samen. Ben je niet blij? Dan gaan we graag in gesprek! Reden voor een feestje? Dan vieren we dat graag samen!

Ger
Oprichter
Wouter
Oprichter
Bram
Account manager
Marsha
Marketing


We zijn gevestigd in het Health Innovation Park te Zwolle.


  • Email: info@mijneigenplan.nl
  • KVK: 64883396
  • IBAN: NL47BUNQ2206082926
  • BTW: NL851631770B01
  • BIC: BUNQNL2A
  • Postadres: Dr. Stolteweg 72a, 8025 AZ Zwolle
  • Telefoon: 085-8882893

Vragen?

We denken graag met je mee.